Tarta Malinowo-Czekoladowa

Tarta Malinowo-Czekoladowa
Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 464 kalorie. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury z malin, ciężką śmietanę do ubijania, maliny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Czekoladowo-Malinowa, Tarta czekoladowo-Malinowa, oraz Tarta Malinowo-Czekoladowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Połącz okruchy ciastek, stopione masło i cukier w procesorze; proces, aż okruchy są równomiernie nawilżone. Naciśnij mieszaninę na dole i w górę strony 9-calowej średnicy tart pan z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek1/2 Szklanki Pomarańczowych I Brązowych Posypek
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Piec ciasto aż do zestawu, o 10 protokół. Cool crust całkowicie na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1
Połącz maliny, 1/4 szklanki cukru, 2 łyżki wody i sok z cytryny w procesorze. Puree aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Wlać puree przez sitko ustawione na średniej misce, naciskając na ciała stałe, aby wyodrębnić jak najwięcej płynu, jak to możliwe; wyrzucić nasiona w sitku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Połącz mascarpone, śmietanę do ubijania, wanilię i pozostały 1/4 szklanki cukru w innej średniej misce. Używając miksera elektrycznego, ubijaj, aż mieszanina będzie gładka i sztywna. Złożyć w puree malinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Puree Z MalinPuree Z Malin
MascarponeMascarpone
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Nadzienie rozprowadzić równomiernie w ostudzonej skórce czekoladowej. Przykryć i przechowywać w lodówce tarta na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1
Ułóż świeże maliny w koncentrycznych kręgach na wierzchu tarty. Konfitury z malin wymieszać w dużym rondlu na średnim ogniu, aż stopią się, tworząc szkliwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury MalinoweKonfitury Malinowe
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Polewamy świeżymi malinami. Przechowywać w lodówce tarta co najmniej 1 godzinę i do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Usunąć boki patelni tart.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4
Tarta na talerzu.
5
Pokroić w kliny i podawać.
1
Aby okruchy na skórkę, drobno zmielić zakupione zwykłe ciasteczka czekoladowe waflowe w procesorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wafle Pokruszonej Czekolady (około 8 Wafli)Wafle Pokruszonej Czekolady (około 8 Wafli)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
2
* Włoski serek śmietankowy, dostępny na włoskich rynkach i w wielu supermarketach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn