Tarta limonkowa z jeżynami i jagodami może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 234 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku z limonki, jeżyny, dżem z jeżyn i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Limonkowa Z Jeżynami, Tarta Ganache Z Bitą Miętą Z Jeżynami, oraz Kremy cytrynowo-limonkowe z jeżynami.
Instrukcje
1
Ustaw cienkie metalowe sitko overmedium miski i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W innym średnim metalbowlu ubić jajka, jajka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać sok z limonki. Ustaw bowlover duży rondel z delikatnie gotowanymwoda (nie pozwól dno miski touchwater).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ubijaj stale, aż skrzep zgęstnieje i termometr do natychmiastowego odczytu włożony do skrzepu rejestruje 178 ° F do 180 ° F, około 6 minut. Natychmiast wlać twaróg through preparowane sitko ustawione nad miską.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać masło do ciepłego napinanego twarogu; odstawić na 1 minutę, a następnie ubijać do wymieszania i wygładzenia. Pressplastic owinąć bezpośrednio na powierzchnię twarogu,całkowicie pokrywając. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie,około 4 godzin. DO AHEAD: twarog wapienny może być stosowany do 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Twaróg Limonkowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
1
Za pomocą miksera elektrycznego, beatbutter i cukru w średniej misce, aż dobrze zmiksowane, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać żółtko; zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
3
Dodać mąkę i sól i wymieszać na niskiej prędkości, aż mieszanina przypomina duży groch.Używając rąk, zagniataj w misce, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieś ciasto na tartapan o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Łamać kawałki doughinto, a następnie naciśnij ciasto równomiernie upsides i na dno patelni. Okładka i 1 godzina. DO przodu: może być wykonany 1 dzień. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Rozgrzej piekarnik do 177°. Odkryj crustand piec do złotego koloru, o 35minutes. Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
1
Usuń boki z tarty panand miejsce skorupy na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2
Wapno rozprowadzić równomiernie w upieczonej skórce. Ułóż blackberriesw 2 koncentrycznych kręgach tuż wewnątrz krawędzi tart.Kopiec jagód w centrum tarty.