Tarta Kiwi
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 180 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Jeśli 1,28 zł za porcję spada w budżecie, tarta Kiwi może być niesamowite bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 38 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, wanilię, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tarta Z Truskawkami Kiwi, Tarta Z Truskawkami Kiwi, oraz Tarta Truskawkowo-Kiwi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 232°.
Dopasuj ciasto do patelni, pozostawiając zwis 1/2 cala, a następnie złóż zwis do wewnątrz i dociśnij do boku patelni, aby wzmocnić krawędź. Lekko nakłuć dno i bok muszli widelcem.
Linia powłoki z folią i wypełnić ciężarami ciasta.
Piec, aż brzeg będzie blady złoty, o 10 protokół. Ostrożnie wyjąć folię i ciężary i piec powłoki aż złoty cały, o 5 protokół więcej. Schłodzić skorupę w patelni na stojaku, około 20 minut.
W międzyczasie, ubić razem serek, cukier, mleko, Skórka, i wanilia w misce z mikserem elektrycznym, aż kremowy i gładki, 2 do 3 protokół.
Nadzienie z twarogiem rozprowadzić w ostudzonej skorupce i ułożyć plastry kiwi.
Tarta może być wykonana 4 godziny wcześniej i schłodzona, przykryta. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.