Tarta Karmelowo-Jabłkowa Chrupka

Tarta Karmelowo-Jabłkowa Chrupka
Chrupiące tarty z karmelowym jabłkiem mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Ten przepis służy 8. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś półksiężycowe bułki obiadowe, mielony cynamon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Halloween będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Tarta Karmelowo-Jabłkowa Chrupka, Karmelowe Szarlotki Pop-Tarts, oraz Tarta Karmelowo-Jabłkowa Streusel.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°. Linia dwie 15x10x1-calowe patelnie z gotowania pergaminem. W małej misce, wymieszać cynamon nadzienie składników; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na powierzchni roboczej rozwiń 1 puszkę ciasta na 1 duży prostokąt; naciśnij na prostokąt 13x7 cali, mocno naciskając perforacje w celu uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Rozłóż wypełnienie na prostokąt.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Rozwiń drugą puszkę ciasta; naciśnij na prostokąt o wymiarach 13 x 7 cali, mocno naciskając perforacje w celu uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Umieść nad nadzieniem; naciśnij ciasto na nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Pokrój ciasto wzdłuż na 8 (13-calowe) paski. Przekręć każdy pasek 5 lub 6 razy, naciskając luźne nadzienie na ciasto. Kształt każdy w cewce; miejsce na patelni około 2 cale od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
W średniej misce, wymieszać chrupiące składniki polewy, aż crumbly; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Piec pierwszą patelnię ciasta około 9 minut lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Ułożyć posiekane jabłka na środku każdej tarty, zużywając połowę jabłek. Połowę chrupiącej polewy równomiernie łyżka na jabłkach, lekko naciskając. Powtórz z drugą patelnią ciasta, pozostałymi jabłkami i chrupiącą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Piec każdej patelni 10 do 12 minut dłużej lub aż głęboki złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Na ciepłe tarty polać sosem karmelowym; podawać na ciepło. Przykryć i schłodzić Pozostałe tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeHalloween
Magazyn