Tarta Jagodowo-Cytrynowo-Biała Czekolada
Tarta jagodowo-cytrynowo-Biała czekolada to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Mieszanka czekolady, 3-mniej tłuszczu twarogu, konfitury jagodowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 11%. Spróbuj Tarta Jagodowo-Cytrynowo-Biała Czekolada, Ciasteczka jagodowo-cytrynowe z polewą z białej czekolady, oraz Szybki Chleb Z Jagodami, Cytryną I Białą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić graham cracker muszle na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 8 protokół lub do tosty.
W średniej misce wymieszać twarożek i twarożek cytrynowy; ubić mikserem na średniej prędkości, aż do uzyskania kremowej konsystencji. Wymieszać z roztopioną czekoladą. Łyżka śmietany ser mieszany równomiernie do skorupy tart. Przykryć i schłodzić 30 minut. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę konfitury jagodowej i 1 łyżkę kandyzowanej skórki cytrynowej, w razie potrzeby.