Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tarty z jagodami. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 284 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1482 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, wodę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Tarta Jagodowa, Tarta Jagodowa, oraz Tarta Jagodowa.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
2
Rezerwa 1 Łyżka. masło. Roztopić pozostałe masło; wymieszać z okruchami wafli. Naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
( 55 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
3
Piec 10 min. albo aż do złotego brązu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cheddar Beztłuszczowy
4
Przynieś 1-1 / 2 szklanki jagód, 1/2 szklanki cukru i 1 łyżkę. zimna woda gotować w rondlu, stale mieszając. Rozpuścić skrobię kukurydzianą w 3 łyżkach. pozostałej zimnej wody; ubij do mieszanki jagodowej. Dusić na małym ogniu 2 min. lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Zdjąć z ognia.
6
Dodać masło; wymieszać do rozpuszczenia. Rezerwa 1/2 łyżeczki. Skórka z cytryny i 1 łyżeczka. sok. Pozostałą skórkę i sok wymieszać z mieszanką jagodową; wlać do skórki.
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
7
Dodać wrzącą wodę do żelatyny wymieszać w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Smaku Truskawkowym
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Dodaj wystarczającą ilość lodu do pozostałej zimnej wody, aby zmierzyć 1 filiżankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
9
Dodaj do żelatyny; mieszaj, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
10
Usunąć nierozpuszczony lód.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
11
Ubij 1 szklankę schłodzonego ubijaka do żelatyny. Przechowywać w lodówce 15 min. lub do momentu, aż mieszanina żelatyny będzie wystarczająco gęsta, aby kopiec. Wymieszać W 1-1 / 2 szklanki pozostałych borówek; łyżkę na warstwę borówki w skórce.
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
12
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Top ciasto z pozostałym chłodnym batem. Pozostałe jagody wymieszać ze skórką z cytryny, sokiem i pozostałym cukrem; łyżką położyć na cieście.