Tarta jabłkowa z kremem migdałowym

Tarta jabłkowa z kremem migdałowym
Tarta jabłkowa z kremem migdałowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, śliwkowe migdały, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Jabłkowo-Migdałowa, Tarta Migdałowo-Jabłkowa, oraz Tarta Jabłkowo-Migdałowa Kardamonowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W mini procesorze pulse 3/4 szklanki migdałów, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
3
Przełożyć do średniej miski. Pulse pozostałe 1/4 szklanki migdałów, aż grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Przełożyć do miski, dodać granulowany cukier, mąkę i sól i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W innej misce, za pomocą miksera ręcznego, pokonać 4 łyżki masła, aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Dodać mieszaninę migdałów i ubić do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
7
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Beat in the rum.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)(Keebler)
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
8
Rozłóż nadzienie migdałowe w
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Zapiekana Skorupka Z Ciasta. Ułóż plasterki jabłka na górze w koncentrycznych kręgach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Ciasto Na Ciasto, OpcjonalnieDodatkowe Ciasto Na Ciasto, Opcjonalnie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
10
Plastry jabłka posmarować roztopionym masłem i posypać brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
11
Piec tartę przez 1 godzinę, aż nadzienie zostanie ustawione, a jabłka rumiane i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Przełożyć tartę do stelaża i lekko ostudzić.
13
Zdejmij pierścień i podawaj tartę na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn