Tarta jabłkowa z kremem migdałowym może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz masło, śliwkowe migdały, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Jabłkowo-Migdałowa, Tarta Migdałowo-Jabłkowa, oraz Tarta Jabłkowo-Migdałowa Kardamonowa.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W mini procesorze pulse 3/4 szklanki migdałów, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
3
Przełożyć do średniej miski. Pulse pozostałe 1/4 szklanki migdałów, aż grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przełożyć do miski, dodać granulowany cukier, mąkę i sól i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W innej misce, za pomocą miksera ręcznego, pokonać 4 łyżki masła, aż kremowy.