Tarta Greengage & vanilla

Tarta Greengage & vanilla
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do swojej kolekcji, Greengage & tarta waniliowa może być przepis należy spróbować. Ten przepis służy 8. Ten deser ma 229 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 24 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, jajka, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Sałatka Śliwkowa Greengage z miętą i pistacjami, Milk Tart layer cake-ciasto waniliowe z nadzieniem z kremu Milk Tart, oraz Płaska tarta jabłkowo-waniliowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozwałkować ciasto i wyłożyć płytką, luźną puszkę o średnicy około 24 cm. Obetnij brzegi ciasta i wyłóż papierem do pieczenia i fasolą do pieczenia. Posmarować blachą, piec przez 15 minut, usunąć papier i fasolę, następnie gotować przez 5 minut więcej, aż blady złoty i biszkopt. Podczas gdy ciasto gotuje, warzywa przekładamy do palnika, posypujemy 1 łyżką cukru, następnie pieczemy, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Odcedzić wszelkie soki, a następnie ostudzić.
4
Ułożyć greengages w przypadku ciasta, pokroić boki do góry. Teraz zmniejsz piekarnik do 160C / wentylator 140C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Jajka lekko ubić, następnie ubić wanilią, pozostałym cukrem i śmietaną. Ostrożnie wlać mieszankę jajek wokół greengages, a następnie piec przez 30 min, aż krem jest ustawiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Tarta schłodzić w puszce przez 10 minut, następnie wyjąć na talerz i odkurzyć cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem dla tarty. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn