Tarta Ecclefechan

Tarta Ecclefechan
Need a deser wegetariański? Tarta Ecclefechan może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 754 kalorie, 10g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, sól, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Wiśniowa Tarta Czekoladowa, Miodowo-tarta Wiśniowa Glazurowana łosoś z rustykalną tartą wiśniową salsą, oraz Milk Tart layer cake-ciasto waniliowe z nadzieniem z kremu Milk Tart dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj mąkę, cukier i sól w procesorze 5 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Dodać masło. Używając zakrętów on / off, przetwarzaj, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać śmietanę. Używając włączników on / off, przetwarzaj, aż ciasto zbierze się w wilgotnych grudkach. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć i schłodzić co najmniej 1 godzinę i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
4
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieś ciasto na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
6
Wytnij zwis do 1/2 cala i złóż, tworząc podwójnie grube boki. Przechowywać w lodówce crust 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
7
Rozgrzej piekarnik do 191°. ciasto wyłożyć folią; wypełnić suszoną fasolą lub ciężarami ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
8
Piec, aż strony są ustawione i lekko brązowy, o 30 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Usunąć folię i fasolę. Nadal piec, aż blady złoty kolor, naciskając z tyłu widelca i piercing jeśli pęcherzyki skorupy, o 10 protokół. Ostudzić skórkę w patelni na półce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
1
Zmiksuj masło i cukier w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ubijamy jajka po 1 na raz, następnie sok z cytryny, skórkę z cytryny i cynamon. Wymieszaj rodzynki i 1 szklankę posiekanych orzechów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać nadzienie do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Piec tarta, aż nadzienie będzie głęboko brązowy i ustawić w centrum, pokrywając krawędzie Skórki folią, jeśli brązowieje zbyt szybko, o 30 minut. Fajna tarta. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i odstawić w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Śmietanę ubić w średniej misce, aż uformują się szczyty. Push up dno patelni, uwalniając tart.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
6
Tarta pokroić w kliny; układać na talerzach. Łyżka śmietany obok i udekorować prażonymi orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
OrzechyOrzechy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn