Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz cukier, mielony imbir, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj No-Bake Chocolate Bottom Pumpkin Tarta, Dla Wegan, Bezglutenowa Tarta Z Kremem Kokosowym Z Czarnym Dnem, oraz Czarny Dół Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz wafle, kakao w proszku i cukier w maszynce. Proces do drobno zmielonego, około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Ciasteczka Waflowe
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina po prostu grudki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
3
Przenieś do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem i mocno naciśnij na dno i boki, aby utworzyć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
4
Umieścić na wyłożonej blachy do pieczenia i piec, aż lekko jędrne w dotyku i pachnące, 7 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
5
Usuń blachę do pieczenia na stojaku z drutu; zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Stojak Na Druty
Piekarnik
1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce; ubijaj do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść blachę do pieczenia ze skorupą na stojaku piekarnika i chochli wystarczy wypełnienie w skorupę, aby dojść do krawędzi. (Nie przepełniać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Chochla
Piekarnik
3
Piec, aż nóż włożony do środka tarty wyjdzie czysty, około 45 minut. Lekko schłodzić, a następnie schłodzić przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.