Tarta Dyniowa Czarna

Tarta Dyniowa Czarna
Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 213 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Jeśli masz cukier, mielony imbir, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj No-Bake Chocolate Bottom Pumpkin Tarta, Dla Wegan, Bezglutenowa Tarta Z Kremem Kokosowym Z Czarnym Dnem, oraz Czarny Dół Pumpkin Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wafle, kakao w proszku i cukier w maszynce. Proces do drobno zmielonego, około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina po prostu grudki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Przenieś do 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem i mocno naciśnij na dno i boki, aby utworzyć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
4
Umieścić na wyłożonej blachy do pieczenia i piec, aż lekko jędrne w dotyku i pachnące, 7 do 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń blachę do pieczenia na stojaku z drutu; zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
1
Połącz wszystkie składniki w średniej misce; ubijaj do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść blachę do pieczenia ze skorupą na stojaku piekarnika i chochli wystarczy wypełnienie w skorupę, aby dojść do krawędzi. (Nie przepełniać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
ChochlaChochla
PiekarnikPiekarnik
3
Piec, aż nóż włożony do środka tarty wyjdzie czysty, około 45 minut. Lekko schłodzić, a następnie schłodzić przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn