Tarta Do Lodów Jagodowych

Tarta Do Lodów Jagodowych
Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z jagodami, masło, wafle waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Borówka Brie Tarta Lody Najlepsze Lizać! 2008 Ice Cream Cont, Tarta z kruszonką jagodową z twarogiem bitą śmietaną, oraz Tarta Z Kremem Jagodowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć okruchy opłatka i cynamon; wymieszać z masłem. Naciśnij na dno nasmarowanego 9-calowego. springform pan; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczona Papryka I Dodatkowy SzczypiorekPieczona Papryka I Dodatkowy Szczypiorek
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieścić lody w dużej misce; delikatnie złożyć w ciasto nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)Świeże Maliny I Dekoracyjne Posypki (opcjonalnie)
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozłożone na skorupie. Przykryć i zamrozić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Wyjąć z zamrażarki 10 minut przed podaniem.
5
Usuń boki patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Lody świetnie komponują się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn