Czekoladowa tarta marzeń wymaga ok. 1 godzina i 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 415 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, złotą mąkę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Podobne przepisy to Tarta Czekoladowy Sen, Czekoladowe Ciasto Marzeń, oraz Czekoladowe Ciasto Marzeń.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°. w średniej misce pokrój 1/3 szklanki masła na mąkę, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina będzie krucha. Wymieszaj jajko, aż ciasto uformuje się. Mocno i równomiernie docisnąć do dna i do boku 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem.
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec 12 do 15 minut lub do złotego koloru; ostudzić na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Obniżyć temperaturę piekarnika do 177°. w rondlu 2-quart roztopić 1 łyżkę masła na małym ogniu. Wymieszać z mlekiem i kawałkami czekolady. Gotować na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż czekolada się rozpuści. Wymieszać z orzechami włoskimi i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec około 25 minut lub aż krawędź jest ustawiona, ale czekolada wydaje wilgotne w środku. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny. Aby służyć, każdy plaster góry z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)