Tarta czekoladowo-żurawinowa Francois Payard

Tarta czekoladowo-żurawinowa Francois Payard
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowej tarty żurawinowej Francois Payarda. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, cukier, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowa tarta orzechowa od szefa kuchni François Payarda, Ciasteczka czekoladowo-orzechowe François Payard, oraz Makarony dyniowe Francois Payarda dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać żelatynę na 3 łyżki soku żurawinowego, odstawić na 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaPojedyncze Biszkopty Wypełnione Kremem, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
2
Pozostały sok, cukier i sos żurawinowy połączyć w średnim rondlu na średnim ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy OgniwaUsunięto Z Obudowy Ogniwa
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Trzepaczka rozbić galaretkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wyjmij patelnię z ognia i wymieszaj żelatynę z gorącym płynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać żele do przygotowanej skorupy tarty, napełniając około jedną czwartą, i przechowywać w lodówce przez około 30 minut, aby pozostawić Gele zestaw.
1
Umieścić zarówno czekoladki i syrop kukurydziany w średniej misce. Sok i śmietanę zagotować w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Wlać płyn na czekoladę i ubijać, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka. Gdy mieszanka zbliży się do temperatury ciała, mieszaj masło, aż zostanie dobrze włączone, a ganache będzie gładki i lśniący.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Wlać ganache na zestaw żelowy w skorupce tarty, wypełniając go całkowicie. Przechowywać w lodówce tart niech ganache zestaw, około 30 minut i służyć
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn