Tarta Czekoladowo-Orzechowa

Tarta Czekoladowo-Orzechowa
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 534 kalorie, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, soli, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tarta Czekoladowo-Orzechowa, Tarta Czekoladowo-Orzechowa, oraz Tarta Czekoladowo-Orzechowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. Odwróć dno patelni springform (tak, że obrócona krawędź znajduje się pod spodem, aby ułatwić usunięcie tarty) i zamknij stronę patelni na dole.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem okruchy, masło i 1/8 łyżeczki soli w misce, a następnie nacisnąć na dno patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
3
Upiec skórkę w dolnej trzeciej części piekarnika 7 minut, a następnie ostudzić skórkę w springform pan na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
4
Podczas pieczenia skorupa, grzać orzechy laskowe w płytkiej patelni do pieczenia w górnej trzeciej piekarnika, mieszając raz, aż złoty, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy LaskoweOrzechy Laskowe
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Przełożyć na talerz i schłodzić do temperatury pokojowej.
1
Śmietanę zagotować w rondlu 1-do 2-ćwiartkowym, a następnie polać czekoladą w żaroodpornej misce, ubijając, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
2
Ubić w czekoladzie i orzechach laskowych, aż do połączenia, następnie ubić w orzechach i pozostając 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów LaskowychSpread Z Orzechów Laskowych
CzekoladaCzekolada
OrzechyOrzechy
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wlać nadzienie na ostudzoną skórkę i umieścić w zamrażarce, aż tylko zestaw, o 25 protokół. (Tarta nie powinna być mrożona.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
4
Usuń stronę patelni przed podaniem tarty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Tarta może być wykonana 4 dni wcześniej i schłodzona na patelni, przykryta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn