Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 534 kalorie, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, soli, okruchy krakersów graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tarta Czekoladowo-Orzechowa, Tarta Czekoladowo-Orzechowa, oraz Tarta Czekoladowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść stojaki piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. Odwróć dno patelni springform (tak, że obrócona krawędź znajduje się pod spodem, aby ułatwić usunięcie tarty) i zamknij stronę patelni na dole.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Piekarnik
2
Wymieszać razem okruchy, masło i 1/8 łyżeczki soli w misce, a następnie nacisnąć na dno patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Upiec skórkę w dolnej trzeciej części piekarnika 7 minut, a następnie ostudzić skórkę w springform pan na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Piekarnik
4
Podczas pieczenia skorupa, grzać orzechy laskowe w płytkiej patelni do pieczenia w górnej trzeciej piekarnika, mieszając raz, aż złoty, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy Laskowe
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
5
Przełożyć na talerz i schłodzić do temperatury pokojowej.
1
Śmietanę zagotować w rondlu 1-do 2-ćwiartkowym, a następnie polać czekoladą w żaroodpornej misce, ubijając, aż czekolada się rozpuści i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić w czekoladzie i orzechach laskowych, aż do połączenia, następnie ubić w orzechach i pozostając 1/8 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spread Z Orzechów Laskowych
Czekolada
Orzechy
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Wlać nadzienie na ostudzoną skórkę i umieścić w zamrażarce, aż tylko zestaw, o 25 protokół. (Tarta nie powinna być mrożona.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Usuń stronę patelni przed podaniem tarty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
1
Tarta może być wykonana 4 dni wcześniej i schłodzona na patelni, przykryta.