Tarta Czekoladowo-Miętowa Z Truflami
Tarta czekoladowo-miętowa truflowa to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, miętowe chipsy czekoladowe, nadziewane śmietaną czekoladowe okruchy cookie i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Miętowo - truflowa Terryna lodowa z sosami miętowo-czekoladowymi, Tarta Z Truflami Czekoladowymi, oraz Tarta Z Truflami Czekoladowymi.
Instrukcje
W małej misce, połączyć okruchy ciastek i 1/4 szklanki masła; naciśnij na dole iw górę po bokach ungreased 9-in. tart pan. Przechowywać w lodówce przez 15 minut.
W międzyczasie, w robocie kuchennym, połączyć chipsy, cukier i wanilię; przykryć i proces przez 20 sekund lub aż chipsy są posiekane. W małym ciężkim rondlu podgrzej śmietanę i pozostałe masło, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki.
Podczas obróbki skropić posiekaną czekoladę.
Ubić niewielką ilość mieszaniny czekolady do jajek; powrócić wszystko do robota kuchennego i proces do gładkiej.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do momentu, gdy środek jest po prostu ustawiony (mieszanka będzie się poruszać). Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce.
Udekoruj bitą śmietaną, dodatkowymi wiórkami miętowymi i gałązkami mięty w razie potrzeby.