Tarta Czekoladowa Glazurowana

Tarta Czekoladowa Glazurowana
Tarta czekoladowa Glazurowana jest bezglutenowe deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 125 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1097 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, sól, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Czekoladowa Glazurowana, Tarta Czekoladowa Glazurowana, oraz Tarta z musem czekoladowym z glazurowanymi orzechami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać wszystkie składniki i naciśnij równomiernie na dole i 3/4 cala w górę strony patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
3
Piec do jędrności, około 10 minut. Schłodzić na stojaku 15-20 minut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Doprowadzić śmietanę do wrzenia, a następnie wlać czekoladę do miski i odstawić 5 minut. Delikatnie mieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W innej misce ubić jajka, wanilię i sól, a następnie wymieszać z roztopioną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać nadzienie do ostudzonej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Piec do napełniania jest ustawiony o 3 cale od krawędzi, ale centrum jest nadal chwiejny, 20 do 25 protokół. (Środek będzie nadal ustawiany jako tarta chłodzi.) Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
1
Doprowadzić śmietanę do wrzenia i zdjąć z ognia. Wymieszać z czekoladą, aż będzie gładka. Wymieszać z syropem kukurydzianym, następnie ciepłą wodą
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
CzekoladaCzekolada
KremKrem
WodaWoda
2
Wlać glazurę na tart, a następnie przechylić i obrócić tart tak glazury Płaszcze wierzchu równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
3
Odstawić do momentu ustawienia glazury, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
1
Tarta jest najlepsza w dniu, w którym jest wykonana, ale może być wykonana, bez glazury, 1 dzień wcześniej i schłodzona. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed oszkleniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn