Tarta Czekoladowa Glazurowana
Tarta czekoladowa Glazurowana jest bezglutenowe deser. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 125 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1097 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzką czekoladę, sól, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Czekoladowa Glazurowana, Tarta Czekoladowa Glazurowana, oraz Tarta z musem czekoladowym z glazurowanymi orzechami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Wymieszać wszystkie składniki i naciśnij równomiernie na dole i 3/4 cala w górę strony patelni.
Piec do jędrności, około 10 minut. Schłodzić na stojaku 15-20 minut
Doprowadzić śmietanę do wrzenia, a następnie wlać czekoladę do miski i odstawić 5 minut. Delikatnie mieszać, aż będzie gładka.
W innej misce ubić jajka, wanilię i sól, a następnie wymieszać z roztopioną czekoladą.
Wlać nadzienie do ostudzonej Skórki.
Piec do napełniania jest ustawiony o 3 cale od krawędzi, ale centrum jest nadal chwiejny, 20 do 25 protokół. (Środek będzie nadal ustawiany jako tarta chłodzi.) Całkowicie schłodzić w patelni na stelażu, około 1 godziny.
Doprowadzić śmietanę do wrzenia i zdjąć z ognia. Wymieszać z czekoladą, aż będzie gładka. Wymieszać z syropem kukurydzianym, następnie ciepłą wodą
Wlać glazurę na tart, a następnie przechylić i obrócić tart tak glazury Płaszcze wierzchu równomiernie.
Odstawić do momentu ustawienia glazury, około 1 godziny.
Tarta jest najlepsza w dniu, w którym jest wykonana, ale może być wykonana, bez glazury, 1 dzień wcześniej i schłodzona. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed oszkleniem.