Tarta Czekoladowa Candy Cane

Tarta Czekoladowa Candy Cane
Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 6G białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka czekolady o smaku miętowym, ciasteczka waflowe, cukier granulowany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Candy Cane Cocktail z domowej roboty Candy Cane Infused Vodka, Candy Cane Hot Chocolate, oraz Ciasto Czekoladowe Candy Cane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób skorupę: umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej do 375 stopni F. pulsuj ciasteczka i cukier granulowany w robocie kuchennym, aż drobno zmielony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodać roztopione masło i pulsować aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3
Lekko pokryć 9-calową patelnię z wyjmowanym dnem za pomocą sprayu do gotowania. Naciśnij mieszaninę okruchów na dnie i w górę strony patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Piec do zestawu, około 15 minut, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
Podgrzać mleko w rondlu na średnim ogniu, aż zacznie się gotować, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Żółtka, cukier granulowany, skrobię kukurydzianą i sól ubić w średniej misce do połączenia. Stopniowo ubijaj jedną trzecią ciepłego mleka do mieszaniny jaj, a następnie wlewaj do rondla z pozostałym mlekiem. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zacznie bąbelkować i zagęścić, około 3 minut. Kontynuuj gotowanie, ubijanie, aż mieszanina będzie gęsta jak budyń, o 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Zdjąć z ognia, następnie ubić półsłodką i miętową czekoladę oraz masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Wlać do przygotowanej skorupy i równomiernie rozprowadzić. Przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Tuż przed podaniem, ubij śmietanę, cukier cukierniczy i ekstrakt z mięty pieprzowej w średniej misce z mikserem na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Na tarce rozprowadzić bitą śmietanę i posypać cukrem ściernym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SzlifierskiCukier Szlifierski
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
7
Zdjęcia Johnny Miller
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn