Tarta Cytrynowa Z Kruszonką
Tarta cytrynowa z kruszonką może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 12 porcji z 191 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Za 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, jajek, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Spróbuj Streusel Topped Pumpkin Pie, Ciasto Dyniowe Z Kruszonką, oraz Squash Z Kruszonką dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°, W małej misce wymieszaj mąkę, cukier cukierniczy i skórkę z cytryny; pokroić na maśle, aż się kruszy. Naciśnij na dole i 1/2 cala. w górę boków natłuszczonego 9-calowego. tortownica.
Piec 10-15 minut lub do momentu, gdy skórka lekko się zrumieni. Ostudzić na ruszcie.
W małej misce ubij jajka, cukier i sok z cytryny, aż będą gęste i cytrynowe. Ubij mąkę, proszek do pieczenia i skórkę z cytryny, aż się połączą.
Piec 20-25 minut lub do zestalenia.
Do posypania w małej misce wymieszaj mąkę i brązowy cukier; pokroić na maśle, aż będzie kruchy. Dodaj orzechy pekan.
Piec 20-25 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić całkowicie na ruszcie.
Usuń boki patelni. Pył z cukrem cukierniczym. Przechowuj resztki w lodówce.