Tarta Cytrusowa
Tarta cytrusowa to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Tarta Cytrusowa, Tarta Cytrusowa, oraz Tarta Cytrusowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier i sól.
Dodać masło i wanilię. Wymieszać widelcem, aż do uzyskania miękkiego ciasta.
Przełożyć na 9-calową patelnię. Nacisnąć ciasto na dno i do góry strony patelni. Schłodzić przez 30 minut.
Ułóż stojak w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°. linia tart powłoki z pergaminem, wypełnić ciężarami ciasta.
Piec, aż boki zaczną się złocisty, o 20 protokół.
Wyjmij patelnię z piekarnika; usuń pergamin i masę ciasta. Nakłuć skorupę na całym widelcem i piec do złotego koloru, 10 do 12 minut.
Pędzel z ciężkim kremem, aby uszczelnić wszelkie pęknięcia.
Zrobić nadzienie: w dużej misce ubić jajka, cukier, soki pomarańczowe i cytrynowe, śmietanę oraz skórki pomarańczowe i cytrynowe.
Wyłóż patelnię na dużą, wyłożoną folią blachę do pieczenia. Ostrożnie wlać nadzienie do skorupy i piec do Ustawienia, 25 do 30 minut (nie pozwól, aby napełnianie brązowym).
Ostudzić do temperatury pokojowej, lub przechowywać w lodówce służyć później. Tuż przed podaniem posmarować cukrem cukierniczym.
Podawać posypane malinami i skórką pomarańczową, w razie potrzeby.