Tarta Cherimoya z malinami i limonką

Tarta Cherimoya z malinami i limonką
Cherimoya tarta z malinami & Limonka może być tylko deser szukasz. Ten wegański przepis służy 6 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ciasto francuskie, maliny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta twarogowa z malinami (niskowęglowodanowa i bezglutenowa), Cherimoya z Chile Limonka krewetki, oraz Tarta imbirowo-kremowa z malinami.

Instrukcje

1
Zetrzyj tyle limonek, aby uzyskać 1 ½ łyżeczki skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
2
Rozprowadzić ½ łyżeczki skórki na arkuszu papieru woskowego do wyschnięcia przez kilka godzin. Zarezerwuj pozostałą skórkę. Sok wszystkie limonki, aby uzyskać około ¼ szklanki soku, plus nieco więcej przechowywane oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
W małym rondlu rozpuścić cukier w ¼ szklanki wody i ¼ szklanki soku z limonki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, bez mieszania, aż dojdziesz do syropowej konsystencji, około 15 minut (lub w temperaturze 230 stopni na termometrze cukierkowym).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Wymieszać w ½ łyżeczki świeżej nieuszkodzonej skórki z limonki. Odstawić glazurę wapienną na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5
Masło dno i boki patelni 11×8 z wyjmowanym dnem. Rozwałkuj ciasto francuskie i posyp ryzę świeżą, nieuszkodzoną skórką z limonki równomiernie na powierzchni i delikatnie rozwałkuj w zagniecenia. Może być konieczne zrolowanie wszystkich w jednym kierunku, aby ciasto ciasto na odpowiednio duży prostokąt. Uformować ciasto na wałek do ciasta i ostrożnie unieść na patelnię. Delikatnie włóż ciasto do patelni i wciśnij je na miejsce. Oczyścić i pokroić krawędzie ciasta nawet z góry patelni, jeśli chcesz lub pozostawić go szorstki dla bardziej rustykalny wygląd.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z CiastaCiasto Z Ciasta
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
6
Do lekko ubitego jajka dodać łyżkę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Spód i odsłonięte boki ciasta umyj jajkiem. Ciasto przechowywać w lodówce przez 30 minut lub więcej. Nakłuj dno ciasta widelcem lub uruchom Dockera ciasta na dnie patelni. Nie są potrzebne ciężary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Piec 25-30 minut w piekarniku 350 stopni na złoty kolor. Sprawdzaj go okresowo i delikatnie naciśnij dno, Jeśli za bardzo się zaciągnie. Nie łamać ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do ogrzania. Gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, delikatnie poluzuj boki skorupy i przenieś skorupę na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Posmaruj skorupę odrobiną glazury wapiennej. Może być konieczne delikatne ponowne podgrzanie, aby uzyskać konsystencję, którą można szczotkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
11
Pokrój cherimoyas na ćwiartki. Obierz każdą ćwiartkę osobno i pokrój w plasterki ¼ cala.
12
Usuń nasiona podczas pracy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
13
Posmaruj plastry pozostałym kawałkiem ekstra soku z limonki, aby nie odbarwiały się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
14
Ułóż plastry cherimoya na szczycie skorupy ciasta dmuchanego w atrakcyjny wzór.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
15
Szczotkuj je obficie szkliwem wapiennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
16
Posypać dobrze wysuszoną skórką z limonki i udekorować malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
17
Podawać w ciągu 24 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn