Tarta Cebulowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać tarta cebulowa spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 666 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, jajko, ciasto ciasto, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tarta Cebulowa, Tarta Cebulowa, oraz Tarta Cebulowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, tymianek, sól i pieprz; gotować 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Rozwałkuj ciasto na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Posypać ser feta w środku, pozostawiając 1 1/2-cala granicy; top z cebulą.
Posypać serem szwajcarskim. Fold piecrust granicy w górę i nad mieszaniną cebuli, plisowanie, jak iść, pozostawiając 6-calowy szeroki otwór.
Połączyć jajko i 2 łyżki wody; umyć ciasto.
Piec w 425 przez 25 minut lub do złotego koloru. Ostudzić przez 10 minut.