Tarta Budyniowa Fergusa Hendersona

Tarta Budyniowa Fergusa Hendersona
Tarta z kremem Fergusa Hendersona może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.58 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 654 kalorie, 4G białka, oraz 55 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką podwójną śmietanę, jajko, mocną mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta z kremem, Tarta z kremem, oraz Tarta Z Kremem Na Gorąco.

Instrukcje

1
Najpierw zrób ciasto. Masło i cukier zmiksować na puszystą masę. Lekko ubić razem jajko i żółtka, następnie dodać je do mieszaniny trochę na raz, aby zapobiec zsiadaniu. Przesiej mąkę i wymieszaj, aż się włączy. Ciasto będzie bardzo miękkie, więc zawiń je w folię i pozostaw na noc w lodówce. Przed owinięciem podziel na połówki, ponieważ ten przepis wymaga tylko połowy ilości ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Wyjmij ciasto z lodówki i pozostaw do zmiękczenia w temperaturze pokojowej na około 1-2 godziny.
3
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej o grubości około 1 cala i użyj do ułożenia 12-calowej luźnej puszki na tartę. Schłodzić przez 1-2 godziny. Przykryj obudowę ciasta folią, wypełnij fasolą do pieczenia i lekko złóż folię spożywczą na wierzch fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Piec w piekarniku nagrzanym do 191°, aż ciasto będzie złociste na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
5
Wyjmij plastikową folię i fasolę i włóż ciasto do piekarnika, aż uzyska złoty kolor. Lekko ubić jedno z żółtek. Gdy tylko ciasto wyjdzie z piekarnika, posmaruj całe wnętrze ubitym jajkiem, aby uszczelnić wszelkie małe otwory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
6
Do nadzienia, rozciąć wanilii wzdłuż i zeskrobać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
7
Umieścić nasiona i strąki w rondlu z podwójną śmietaną i doprowadzić powoli do wrzenia, aby zaparzać krem wanilią. W dużej misce, wymieszać 9 pozostałych żółtek i cukru razem tylko na minutę z trzepaczką. Następnie wlać wrzącą śmietanę na mieszaninę, stale ubijając, aby zapobiec zwilżaniu. Przejść przez drobne sito. Jeśli na górze jest dużo piany, po prostu zdejmij ją i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójny KremPodwójny Krem
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
8
Mieszankę kremu wlać do pieczonego ciasta, a następnie zetrzeć na wierzchu gałkę muszkatołową (nie używać gotowo zmielonej gałki muszkatołowej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Puder BudyniowyPuder Budyniowy
9
Umieść ostrożnie w piekarniku, nie rozlewając żadnego nadzienia po bokach ciasta; jeśli to zrobisz, skończysz z rozmoczonym ciastem,które jest Nie - Nie dla tarty z kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
10
Piec w temperaturze 121° przez około 1 godzinę, aż w środku tarty pojawi się tylko małe drganie. Wyjąć z piekarnika i umieścić na regale chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
11
Podawać na ciepło lub na zimno, a w sezonie ze świeżymi malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn