Tarta Brzoskwiniowa Z Pestkami Benne
Benne Seed-Topped Peach tarta jest Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz sodę oczyszczoną, mąkę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako deser i odbywa się w ok. 2 godziny i 20 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 21%. Spróbuj Wafle Z Nasion Benne, Benne Seed Soft Precle, oraz Czekoladowo-Espresso garnki de Crème z pestkami Benne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Przesiać razem mąki, sól i sodę oczyszczoną.
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z kwaśną śmietaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Umieść plasterki brzoskwini w lekko nasmarowanej patelni żeliwnej 12-calowej; wlać ciasto na brzoskwinie.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 25 minut do 1 godziny i 35 minut lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi czysty; odstawić 10 minut przed podaniem.
Klucz Do Spiżarni. Benne seed: nizinny kuzyn sezamu, sprowadzony na południe z Afryki Zachodniej; używany na Wyspach morskich w deserach i chlebie. Mąka Bennecake: Pestki Benne mielone na mąkę. Zamówienie od Anson Mills (ansonmills.com), która specjalizuje się w zbożu dziedzicznym.