Benne Seed-Topped Peach tarta jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Wafle Z Nasion Benne, Benne Seed Soft Precle, oraz Czekoladowo-Espresso garnki de Crème z pestkami Benne.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Ubij masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać cukier, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
3
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
4
Przesiać razem mąki, sól i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Sól
5
Mieszankę mąki dodać do mieszanki masła na przemian z kwaśną śmietaną, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z małą prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
6
Umieść plasterki brzoskwini w lekko nasmarowanej patelni żeliwnej 12-calowej; wlać ciasto na brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Posypać nasionami benne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona
8
Piec w 350 przez 1 godzinę i 25 minut do 1 godziny i 35 minut lub do drewnianego pick wstawiony w centrum wychodzi czysty; odstawić 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Klucz Do Spiżarni. Benne seed: nizinny kuzyn sezamu, sprowadzony na południe z Afryki Zachodniej; używany na Wyspach morskich w deserach i chlebie. Mąka Bennecake: Pestki Benne mielone na mąkę. Zamówienie od Anson Mills (ansonmills.com), która specjalizuje się w zbożu dziedzicznym.