Tarta brzoskwiniowa z bazylią i Mascarpone

Tarta brzoskwiniowa z bazylią i Mascarpone
Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 615 kalorii. Jeśli $1.1 za porcję spada w budżecie, tarta brzoskwiniowa z bazylią i Mascarpone może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka Bazyliowej szyfonady, brzoskwiń, sera mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Tarta brzoskwiniowa Polewana miodem z kremem Mascarpone, Tarta Z Bazylią Brzoskwiniową, oraz Nektarynowa Tarta Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować nadzienie: mikserem ręcznym lub ubić ubijając ser mascarpone, śmietanę i ¼ szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Dodać trochę śmietany na raz. Szukasz konsystencji kwaśnej śmietany, bardzo gładkiej bez grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
1
Mąkę wymieszać z mąką kukurydzianą i solą w dużej bowl.In mniejszą miskę wymieszać żółtko jajka, śmietanę i vanilla.In a 3rd miska śmietany masło i ¼ szklanki cukru razem za pomocą miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie wiosła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wymieszaj je ze sobą na średniej prędkości, aż utworzą bladą i puszystą pastę, 2 do 3 minut.
3
Dodać mieszaninę żółtka i wymieszać je razem na średniej prędkości, aż dobrze połączone. Pracując w 3 dodatkach, dodaj mieszaninę mąki do miski, aż się połączysz. Uważam, że te dodatki są łatwiejsze do pracy przy użyciu drewnianej łyżki, aby nie wymieszać ciasta.Pracując na kawałku plastikowego ciasta w kształcie zawijania w Podłużny kształt, który jest mniej więcej wielkości twojej puszki do tarty (13 3/4-by-4 ¼ -by-1-inch).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj dodatkowy kawałek plastiku na górze i zwiń wałek do ciasta na górze, aby utworzyć gładki płaski kawałek ciasta o grubości ¼ cala. Zamknąć folię i przenieść ciasto do lodówki. Przechowywać w lodówce, aż ostygnie, około 30 minut, przed użyciem.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
5
Wyjąć ciasto z lodówki i odkleić górną warstwę folii. Ciasto przełożyć do tarty. Nie ma znaczenia, czy pęknie, czy nie pasuje idealnie. Ponieważ można nacisnąć ciasto razem i zakończyć kształtowanie w blaszce. Najlepiej sprawdza się typ z wyjmowanym dnem.Przyciąć krawędzie ciasta równo z patelnią. Przechowywać w lodówce do firmy, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Piec około 18 minut, aż złoty i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.Zrób brzoskwinie: obrać brzoskwinie. Można to łatwo osiągnąć, jeśli najpierw blanszujesz brzoskwinie. To poluzuje ich skórę, a zadanie nie jest tak brudne, jak byłoby z nożem.Przygotuj lodową kąpiel w dużej misce wystarczająco dużej dla wszystkich brzoskwiń.Za pomocą noża do parkowania, lekko nabijaj X na dno każdej brzoskwini. Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Ostrożnie wrzuć brzoskwinie do wody na 1 do 2 minut. Za pomocą łyżki z rowkiem przenieś brzoskwinie do łaźni z lodem, aby zatrzymać gotowanie. Gdy brzoskwinie ostygną, skóra powinna łatwo się złuszczać. Być może trzeba zacząć od noża do parowania, ale większość skóry można usunąć rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Brzoskwinie przeciąć na pół i usunąć pestki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
9
Pokrój każdą połówkę na 4 lub 5 równomiernych klinów.Wymieszać kliny brzoskwini, pozostałą ¼ szklanki cukru, 1 łyżkę wody i pozostałą ¼ szklanki bazylii w średniej wielkości rondlu z pokrywką, ustawić na średnim ogniu. Gotować pod przykryciem, mieszając od czasu do czasu, aż brzoskwinie zmiękną, staną się jednolitym kolorem i uwolnią swoje soki, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Niech brzoskwinie ostygną całkowicie w syropie.Jeśli to konieczne, bezpośrednio przed złożeniem wyjąć brzoskwinie za pomocą łyżki szczelinowej i nadal gotować soki, aż zgęstnieją do syropu.Złóż tartę: łyżkę nadzienia mascarpone do skorupki tartej. Udekoruj brzoskwiniami w atrakcyjny sposób, łyżeczkując zagęszczone soki na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
11
Dekoruj dodatkowymi gałązkami bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn