Tarta Brzoskwiniowa Melba

Tarta Brzoskwiniowa Melba
Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 395 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.16 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, cukier cukierniczy, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Brzoskwiniowa Melba, Dżem Brzoskwiniowy Melba, oraz Ciasto Brzoskwiniowe Melba dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać skorupę: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia i piec, aż lekko złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Przenieść do miski i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Mąkę, 1/3 szklanki prażonych migdałów, cukier granulowany i sól połączyć w robocie kuchennym i pulsować, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
( 23)( 23)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina wygląda jak Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
6
Dodać 2 łyżki wody z lodem i pulsować, aż ciasto po prostu przychodzi razem. Obrócić ciasto na kawałek folii i uformować na dysk; owinąć szczelnie i przechowywać w lodówce, aż lekko twarde, o 15 protokół. Rozpakuj ciasto i naciśnij równomiernie na dnie i po bokach 9-calowej patelni z wyjmowanym dnem. Zamrozić do twardości, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
7
Umieść patelnię na blasze do pieczenia. Skórkę wyłożyć folią i wypełnić cieście lub suszoną fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Piec, aż krawędź skórki będzie lekko złoty, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Zdjąć folię i ciężary i kontynuować pieczenie, aż skorupa jest złoty kolor na całym, 15 do 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
10
Przenieś do stojaka, aby całkowicie ostygnąć.
1
W małym rondlu połącz pokrojoną w kostkę brzoskwinię, cukier granulowany, skórkę z cytryny i sok oraz 1 szklankę wody. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu i gotować, aż brzoskwinia jest miękka i glazura jest zagęszczony, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Usuń skórkę z cytryny; pozostaw glazurę do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1
Ricottę, serek śmietankowy, cukier cukierniczy i gałkę muszkatołową wymieszać w misce z mikserem do uzyskania gładkiej konsystencji. Pokrojone brzoskwinie układamy na wierzchu nadzienia w koncentryczne okręgi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Przez CiastoPrzez Ciasto
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pędzel z wszystkich, ale około 1 łyżka glazury. Delikatnie wrzucić maliny z pozostałą glazurą, a następnie rozsypać na wierzchu tarty wraz z pozostałymi prażonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
( 23)( 23)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
4
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn