Tarta brzoskwiniowa Crème Brûlée może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką jajko, ciasto, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tarta Crème Brûlée, Tarta Turbinado Creme Brulee, oraz Tarta Z Kremem Kokosowym Brûlée.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Dopasuj ciasto do 9-calowej okrągłej wyjmowanej dolnej patelni i przekłuj ciasto widelcem; piec w 450 przez 10 minut lub do lekko zarumienione. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Forma Tarta
3
Umieść 1/4 szklanki cukru, mąki i soli w średnim, ciężkim rondlu. Stopniowo dodawać mleko, mieszając trzepaczką. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii; dodać nasiona i fasolę do mieszaniny mleka. Gotować na średnim ogniu, aż będzie gęsty i bąbelkowy (około 5 minut), stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Nasiona
Cukier
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
4
Umieść jajko w dużej misce. Stopniowo mieszaj gorącą mieszaninę mleka do jajka. Powrót mieszaniny mleka do patelni. Gotować 2 minuty lub aż gęsty i bąbelkowy, stale mieszając. Łyżka kremu do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Patelnia
5
Umieścić miskę w większej misce wypełnionej lodem. Ostudzić 20 minut lub do całkowitego ostygnięcia, od czasu do czasu mieszając. Odrzuć waniliową fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Lód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Schłodzony krem rozprowadzić na dnie przygotowanej Skórki. Ułóż plastry brzoskwini na schłodzonym kremie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Brzoskwinia
7
Posypać 1/3 szklanki cukru równomiernie plasterkami brzoskwini. Trzymając palnik kuchenny około 2 cale od góry plastrów brzoskwini, podgrzej cukier, przesuwając palnik tam iz powrotem, aż cukier stopi się i karmelizuje (około 3 minuty).