Tarta Bourbon-Pecan z czekoladową mżawką
Ten przepis służy 12. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz połówki orzechów pekan, brązowy cukier, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Słodko-słony Bourbon cynamon Pekan Karmel jabłka + mżawka czekoladowa, Tarta orzechowo-czekoladowa z bourbonem bitym Crème Fraîche, oraz Tarta Bourbon-Pecan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników, dobrze mieszając trzepaczką. Wymieszać z orzechami pekan.
Rozwałkuj ciasto na 13-calowe koło; Dopasuj do 9-calowej wyjmowanej patelni z dnem pokrytej sprayem do gotowania. Przyciąć nadmiar skorupy za pomocą ostrego noża. Łyżka mieszanki cukru do przygotowanej skorupy.
Piec w 350 przez 45 minut lub do środka jest ustawiony. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Umieść czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki; kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuty. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Mżawka czekolada na tart.