Tarta Bourbon-Pecan
Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 309 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, syrop kukurydziany, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Łatwa Tarta Bourbon Pecan, Tarta Bourbon-Pecan z czekoladową mżawką, oraz Tarta jabłkowo-orzechowa z sosem Bourbon karmelowym.
Instrukcje
Umieść skórkę w 10-calowej patelni z ruchomym dnem; naciśnij skórkę na patelni.Trim zwis. Schłodzić skorupę 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 191°. Linia Skórki zfolii; wypełnić suszoną fasolą.
Piec do zestawu crustis i blady złoty, o 30 protokół.
Piec ciasto untilgolden brown, o 10 protokół.
Miejsce panwith crust na obramowanej blachy do pieczenia.
Tymczasem za pomocą miksera elektrycznego, beateggs i cukru w średniej misce. Beat incorn syrop.
Dodać masło, bourbon, wanilię i sól; ubić do wymieszania. Wymieszać z orzechami pekan.
Wlać nadzienie orzechowe do gorącej Skórki.
Piec, aż środek nadzienia jest ustawiony, około 25 minut. Chłodna tarta na stelażu 1 godzina; wyjąć boki.
Podawać lekko ciepły lub w pokojutemperatura. DO AHEAD: może być wykonany8 godzin wcześniej. W razie potrzeby przewiń lekko do przodu.