Tarta bezowa agrest
Tarta bezowa agrest jest lacto ovo vegetarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 626 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubi ten deser. 20 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz cukier, białka jaj, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Tarta z kremem agrestowym i waniliowym, Tarta cytrynowa werbena z kompot z agrestu, oraz Tarta Bezowa Rabarbarowa.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 180C / 160c / Gaz
Ciasto rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni, następnie wyłożyć na 23cm luźną blachę. Linia z nieprzywierającym pergaminem do pieczenia i fasolą do pieczenia, a następnie piec przez 15 minut.
Zdjąć fasolę, a następnie gotować przez 10 minut więcej, aż złoty.
Wyjąć z piekarnika, a następnie zmniejszyć ciepło do 140C / wentylator 120C / Gaz
Podczas gdy sprawa jest gotowanie, rozgrzać masło i brązowy cukier na płytkiej patelni. Gdy cukier całkowicie się rozpuści, Wrzuć agrest i wrzuć karmel. Gotować przez kilka minut, aż zaczną się dzielić, ale zanim całkowicie pękną.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Gdy ostygną, mieszają, a następnie przekładają do ciasta.
Na bezową polewę ubijamy białka na miękkie szczyty.
Ubijamy cukier na łyżkę po łyżce, następnie ubijamy mąkę kukurydzianą. Delikatnie rozprowadź bezę na agreście i delikatnie rozprowadź na przykryciu.
Piec około 40 minut, aż beza jest gotowane i lekko rumiane.