Tarta Żurawina Relish

Tarta Żurawina Relish
Tarta żurawina Relish jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 102 kalorie. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i zbieraj jabłka, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tarta Żurawinowo-Cebulowa Relish, Tarta Feta z Figowo-śliwkowym smakiem, oraz Żurawina Plus Relish.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz żurawinę, sok pomarańczowy, jabłka, rodzynki, skórkę pomarańczową, cynamon i goździki. Doprowadzić do duszenia, mieszając dobrze wymieszać. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, aż żurawina pęknie i mieszanina lekko zgęstnieje, około 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CynamonCynamon
RodzynkiRodzynki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
GoździkiGoździki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia, wymieszać z octem i ostudzić. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
3
Wyjąć z lodówki na 20 minut przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn