Tarka Z Warzyw Korzeniowych

Tarka Z Warzyw Korzeniowych
Korzeniowa zapiekanka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Mieszanka dyni, ziemniaki, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tarka Z Warzyw Korzeniowych, Tarka Z Warzyw Korzeniowych, oraz Tarka Z Warzyw Korzeniowych.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Masło rozprowadzić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 x 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Do przygotowanego naczynia dodać Kabaczek, ziemniaki, korzeń selera i pory.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
4
Podgrzać bulion, śmietanę, tymianek i gałkę muszkatołową w 2-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu do wrzenia. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Wlać mieszaninę bulionu na warzywa i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
6
Piec przez 25 minut. Zmniejszyć temperaturę do 177° i piec przez 40 minut więcej, lub aż złoty kolor i warzywa są miękkie. (Jeśli warzywa zbyt szybko się brązowią w ciągu pierwszych 25 minut, naczynie luźno przykryj folią.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
8
Odstawić na 10 minut. * Oszczędność czasu: użyj japońskiej mandoliny, aby pokroić ziemniaki na grubość 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn