Tarka Z Warzyw Korzeniowych

Tarka Z Warzyw Korzeniowych
Zapiekanka z warzyw korzeniowych to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 286 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Mieszanka ziemniaków, parmezanu, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Tarka Z Warzyw Korzeniowych, Tarka Z Warzyw Korzeniowych, oraz Tarka Z Warzyw Korzeniowych.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Masło rozprowadzić w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Do przygotowanego naczynia dodać Kabaczek, ziemniaki, korzeń selera i pory.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Podgrzać bulion, śmietanę, tymianek i gałkę muszkatołową w 2-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu do wrzenia. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Wlać mieszaninę bulionu na warzywa i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Piec przez 25 minut. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F i piec przez 40 minut więcej, lub aż złoty kolor i warzywa będą miękkie. (Jeśli warzywa zbyt szybko się brązowią w ciągu pierwszych 25 minut, naczynie luźno przykryj folią.)
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
8
Odstawić na 10 minut.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn