Tarka Z Rzepy
Gratin rzepa jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 290 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarka Z Rzepy, Tarka Z Rzepy, oraz Tarka Z Rzepy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° z półką w środku.
Roztopić masło w żaroodpornej 12-calowej ciężkiej patelni, a następnie ostudzić.
Pokrój rzepę cienką papierem krajalnicą, a następnie ułóż jedną trzecią plasterków, nakładając się szczelnie, na patelni, utrzymując Pozostałe plastry przykryte zwilżonymi ręcznikami papierowymi.
Posypać około jednej trzeciej tymianku, pikantny, sól koszerna, i cayenne. Dodać 2 więcej warstw.
Gotować, pod przykryciem, na średnim ogniu, aż spód jest rumiany, o 10 protokół.
Dodać śmietanę i gotować, pod przykryciem, aż środek będzie miękki, 20 do 25 minut.
Posypać równomiernie serem, następnie piec, odsłonięty, aż złoty i bulgotanie, 10 do 15 minut.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.