Tarka Korzeniowo-Warzywna

Tarka Korzeniowo-Warzywna
Korzeniowo-warzywna Gratin może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szyję dyni z dyni, słodkie ziemniaki, brukiew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Tarka Z Warzyw Korzeniowych, Tarka korzeniowo-warzywna, oraz Tarka Z Warzyw Korzeniowych.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Używając mandoliny, pokroić ziemniaki i squash wzdłuż 1/8 cala grubości. Pokrój rutabaga poprzecznie 1/8 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
3
Spray 8-by-12-calowe szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu. Ułóż połowę ziemniaków w naczyniu, nakładając je lekko; doprawić solą i pieprzem. Wierzch z połową brukiew i squasha, przyprawiając każdą warstwę. Powtórz nakładanie warstw.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
4
Wlać bulion na i wokół warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Przykryć szczelnie folią i piec przez 1 godzinę, aż warzywa będą prawie miękkie po przekłuciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Zdjąć folię i wlać śmietanę na tarkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Piec przez około 30 minut dłużej, aż płyn zgęstnieje.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
9
Panko wymieszać z olejem i doprawić solą i pieprzem; posypać tarką. Broil 3 cale od ciepła przez 2 minuty, aż złoty, obracając nawet brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cienki-Cienki-
10
Odstawić zapiekankę na 10 minut, a następnie podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia54
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn