Targ rybny Tostadas to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 23G białka, oraz 7G tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, krem beztłuszczowy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Serowy chleb czosnkowy na targu rybnym, Larsen ' s Fish Market Seafood Chowder, oraz Chipotle Fish Tostadas.
Instrukcje
1
Połączyć cebulę i 2 łyżki kolendry; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2
Połącz salsę, bulion, czosnek i 2 łyżki kolendry w pojemniku blendera elektrycznego; przykryć i proces, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przenieść mieszaninę do rondla; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut lub aż lekko zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Zdjąć z ognia i odstawić.
5
Umieścić wodę w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Umieść rybę we wrzącej wodzie; przykryj, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu 8 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Rybę wyjąć łyżką szczelinową; wyjąć i wyrzucić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Dodać ziemniaki do wody w rondlu; gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Dobrze spuścić. Płatki ryb widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
10
Połącz ryby, ziemniaki i 1/2 szklanki mieszanki salsy; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Zęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Umieść tortille na nieczystych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
12
Piec w 350 przez 15 do 20 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Umieść 1 tortillę na każdym talerzu. Top tortille równomiernie z rozdrobnioną sałatą, mieszanką ryb, pomidorem, serem, kwaśną śmietaną i zastrzeżoną mieszanką cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
14
Posypać równomiernie pozostałymi 2 łyżkami kolendry i podawać z pozostałą mieszaniną salsy.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.