Tarantula Tacos to bezglutenowe danie główne. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 28g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz muszle stand ' N taco, sałatę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasteczka Tarantula, Ciasteczka Tarantula, oraz Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos).
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do Podania
2
Podgrzać skorupy taco w piekarniku zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuzin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do Podania
3
Tymczasem w 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana;odcedzić. Wymieszać mieszankę przypraw taco i wodę. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować odkryte około 5 minut, często mieszając, aż woda odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
4
Zdjąć z ognia.
5
Łyżka mieszanki wołowiny do podgrzewanych muszli taco. Top z serem, sałatą i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuzin
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 średnie Czerwone Pomidory
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Łyżka kwaśnej śmietany do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności. Uszczelnij torbę; Wytnij mały otwór w rogu torby. Pipe kwaśną śmietaną na wierzchu każdego taco przypominać pajęczynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
7
Dla każdego pająka, top taco z 1 oliwką, ząbkowany koniec w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Kukurydziane
8
Drugą oliwkę pokroić wzdłuż na 8 kawałków; umieścić wokół oliwki na nogi. Na oczy wyciśnij 2 kropki śmietany na wierzch oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.