Tarantula Tacos

Tarantula Tacos
Tarantula Tacos to bezglutenowe danie główne. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 28g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz muszle stand ' N taco, sałatę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasteczka Tarantula, Ciasteczka Tarantula, oraz Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos).

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Podgrzać skorupy taco w piekarniku zgodnie z zaleceniami na pudełku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuzinTuzin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
Tymczasem w 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana;odcedzić. Wymieszać mieszankę przypraw taco i wodę. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować odkryte około 5 minut, często mieszając, aż woda odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Zdjąć z ognia.
5
Łyżka mieszanki wołowiny do podgrzewanych muszli taco. Top z serem, sałatą i pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TuzinTuzin
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Łyżka kwaśnej śmietany do małej, zamykanej plastikowej torby do przechowywania żywności. Uszczelnij torbę; Wytnij mały otwór w rogu torby. Pipe kwaśną śmietaną na wierzchu każdego taco przypominać pajęczynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
7
Dla każdego pająka, top taco z 1 oliwką, ząbkowany koniec w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
8
Drugą oliwkę pokroić wzdłuż na 8 kawałków; umieścić wokół oliwki na nogi. Na oczy wyciśnij 2 kropki śmietany na wierzch oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn