Tapenade Crusted łosoś i Orzo z pieczoną czerwoną cebulą

Tapenade Crusted Salmon i Orzo z pieczoną czerwoną cebulą może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 492 kalorie, 22g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na $3.05 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwek nicoise, oliwy z oliwek, orzo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Tapenada z oliwek z kurczakiem i komosą ryżową z pieczonym czosnkiem, pieczoną czerwoną papryką i bazylią, Parmezan - ziołowy łosoś z cytrusami Orzo, oraz Kanapka z pieczonym indykiem z Tapenadą z karczocha, karmelizowaną cebulą i pieczoną czerwoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pieczona cebula: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem cebuli w średnim płytkim naczyniu do pieczenia.
Dodać cebulę, wrzucić do mieszanki i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Cebulę przykryć folią i smażyć przez 20 minut.
Zdjąć folię i kontynuować pieczenie do miękkości, około 35 do 40 minut, fastrygowanie sokami kilka razy. Na patelni saute umieścić masło i stopić.
Dodaj orzo i pomidory. Wrzucić, aż orzo jest gotowane przez.
Umieścić orzo w dużej misce i łyżką cebulę i płyn do gotowania na makaron.
Umieścić wszystkie składniki w robocie kuchennym i proces do gładkiej. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Łosoś: łososia doprawić solą i pieprzem do smaku.
Rozprowadzić 2 łyżki tapenady na każdym kawałku łososia (nie po stronie skóry).
Na dużej patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Umieść 4 filety na patelni, tapenade bokiem w dół, i saute, aż powstanie skorupa, o 2 protokół. Odwróć rybę i kontynuuj gotowanie przez około 5 minut, aby uzyskać średnio Rzadki doneness.
Łososia podawać z prażoną cebulą.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować win Chardonnay z perspektywy czasu. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.