Tapenada Z Suszonych Pomidorów
Tapenada z suszonych pomidorów może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 208 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka octu balsamicznego, oliwki kalamatan, pieprz cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. 48 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Ghostinis with Bloody Murder Sundried Tomato Tapenade, Pieczony Halibut z Tapenadą z suszonych pomidorów i oliwek, oraz Suszone Pomidory Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać ocet balsamiczny, oliwa z oliwek, i pieprz cayenne razem w misce; złożyć w suszonych pomidorów, oliwki Kalamata, zielone oliwki, i czosnek. Doprawić czarnym pieprzem. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce dla smaków do mieszania, co najmniej 2 godziny na noc.
Ułóż połówki twarogu na 2 potrawach; łyżka tapenade na twarogu.