Tapenada Cebulowa

Tapenada Cebulowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj cebuli Tapenade. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, złote rodzynki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tapenada z oliwek i cebuli, Mahimahi ze zwęgloną cebulą, pomidorami i Tapenadą Vinaigrette, oraz ONION Pakora, jak zrobić ONION Pakoras / placki cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć ocet, cukier, pieprz, i kolendra w rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut. Włożyć cebulę do miski, przecedzić płynem. Odstawić na 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
KolendraKolendra
OcetOcet
CebulaCebula
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Cebulę odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Cebulę wymieszać z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
4
Serw.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia3
Magazyn