Tapas z grzybów i gniecionych jaj (Tapas de Setas con Huevo)
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Grzyby i pokruszone jajka Tapas (Tapas de Setas con Huevo) może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 454 kalorie, 11g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 120 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z 1 cytryny, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tapas Z Dorsza I Ziemniaków, Talerz Tapas, oraz Tapas Ogórkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w średnim rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, przykryć pokrywką i odstawić na 10 minut.
Kromki chleba skropić połową oliwy z oliwek. Broil lub tosty, aż lekko zwęglone. Odstawić.
W międzyczasie podgrzać pozostałe dwie łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni o ciężkim dnie na dużym ogniu, aż do palenia.
Dodać grzyby i gotować, mieszając i podrzucając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron, o 5 protokół.
Dodać czosnek, szalotka i tymianek i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 15 sekund.
Dodaj sok z cytryny i wrzucić do herbu. Podgrzać, pieczarki doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć na mały talerz.
Jajka obrać i zmiażdżyć rękami. Każdy plasterek tosta ułożyć grzybami i rozgniecionymi jajkami.
Skropić oliwą z oliwek według uznania i podawać.