Tapas z awokado i tuńczykiem
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i przystawki pescatariańskie? Tapas z awokado i tuńczyka może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 266 kalorii, 19g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, ocet balsamiczny, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Tapas z grzybów i gniecionych jaj (Tapas de Setas con Huevo), Chili Crusted Ahi Sałatka z tuńczykiem i awokado z sosem Kolendrowo-czosnkowym (GF!) ... i Fave Five Friday: zdrowy tuńczyk, oraz Awokado Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj razem tuńczyka, majonez, zieloną cebulę, czerwoną paprykę i ocet balsamiczny w misce. Doprawić pieprzem i solą czosnkową, a następnie zapakować połówki awokado z mieszaniną tuńczyka.
Przed podaniem udekoruj zieloną cebulą i odrobiną czarnego pieprzu.