Tania i łatwa Sałatka z soczewicy

Tania i łatwa Sałatka z soczewicy
Tanie i łatwe Sałatka z soczewicy wymaga około 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, kukurydzę, zieloną soczewicę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Cheap & Easy Tossed Green Salad, Zdrowy, łatwy i tani Ramen dla jednego, oraz Tanie I Łatwe Powolne Kuchenka Bulion Warzywny.

Instrukcje

1
Połącz soczewicę i wodę w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować soczewicę w wrzeniu do miękkości, o 20 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
W misce wymieszać fasolę, kukurydzę i pietruszkę, dodać soczewicę i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
SoczewicaSoczewica
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W osobnej misce wymieszać oliwę z oliwek, balsamiczny winegret, cukier, sól i czarny pieprz; skropić mieszanką soczewicy i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej2 Szklanki Mrożonej Zielonej Fasolki Ciętej
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
SoczewicaSoczewica
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Przykryć miskę folią; przechowywać w lodówce, aż soczewica całkowicie schłodzone, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia62
Magazyn