Pikantna Salsa z czarnej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 66 kalorii. Ten przepis służy 14 i kosztuje 29 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidor, cebulę, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Słodka i pikantna Salsa z Czarnej Fasoli, Salsa Black Bean & Black-Eyed Pea, oraz 1-2-3 Black Bean Salsa Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, połączyć fasolę, pomidor, ogórek, cebula, żółty pieprz, rzodkiewki, jalapeno i pietruszka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Gałązki Kopru Włoskiego
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny