Tangerine Tabbouleh jest bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Jeśli masz pod ręką wodę, skórkę mandarynki, daktyle i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 61%, co jest dobre. Tangerine-daktylowe tartaletki z bitą śmietaną maślaną i Tangerine Granita, Tangerine Angel Food Cake z polewą mandarynkową, oraz Tangerine Semifreddo (Mrożony Suflet Mandarynkowy) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść bulgur w dużej misce. Wymieszać z wodą. Przykryj i odstaw na 30 minut lub do wchłonięcia większości płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulgur
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Dobrze odcedź.
3
Dodaj fasolę garbanzo, mandarynki, daktyle, pistacje i żurawinę. W małej misce wymieszaj sok z mandarynki, olej, skórkę mandarynki, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Mandarynek
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Mandarynka
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
Daktyle
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Polać mieszanką bulgur i wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę. Wymieszaj przed podaniem.
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Brut Laurent-Perrier z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.