Tangelo Deborah Madison-Pudding mandarynkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj budyń Tangerine Tangerine Deborah Madison. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 182 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz nektar z agawy, skrobię kukurydzianą, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sałatka z soczewicy Deborah Madison, Dwa letnie przeciery rabarbarowe Deborah Madison, oraz Surowa tarta jagodowa Deborah Madison dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zetrzyj skórkę mandarynki z cukrem, aby zwilżyć cukier aromatycznymi olejkami z owoców.
Przenieść do rondla 1-quart wraz ze skrobią kukurydzianą, sokiem i solą. Wymieszać, aby rozpuścić skrobię kukurydzianą.
Włącz ogień, doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować, mieszając, aż sok zgęstnieje, po zaledwie kilku minutach. Gotować jeszcze 1 minutę, następnie wyłączyć ogień i ubić masło i yuzu lub wody z kwiatu pomarańczy. Smak, a jeśli potrzebny jest dodatkowy słodzik, dodaj kilka kropli stewii, miodu z kwiatu pomarańczy lub nektaru z agawy.