Tandoori Rub

Tandoori Rub
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów marynaty, więc dać Tandoori Rub spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 65 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 77 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz cukier, mielony imbir, grubą sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, tandoori aloo lub aloo tikka, jak zrobić tandoori aloo, oraz tandoori gobi lub gobi tikka, jak zrobić tandoori gobi / gobi s dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki ubić w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieść do hermetycznego pojemnika. DO AHEAD: można dokonać 1 miesiąc do przodu. Przechowywać w temperaturze pokojowej.
1
Jeśli szafran jest naprawdę świeży i nie kruszy się łatwo, toast na suchej patelni na średnim ogniu, aż ciemnoczerwony. Fajne; potem kruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzafranSzafran
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn