Tandetny Po-Ta-Chos
Tandetny Po-Ta-Chos jest bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać N chunky salsa, pomidor, chiles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowy Klopsik, Hot Cheesy Bean Dip, oraz Gorący Serowy Dip Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Ułóż zamrożone bryłki ziemniaków w jednej warstwie na niepreparowanym dużym arkuszu ciastek.
Piec 24 do 26 minut, aż gorące i chrupiące. Linia inny arkusz cookie lub pizza pan z gotowania pergamin papieru lub folii.
W średniej misce wymieszaj fasolę, chiles i salsę.
Rozłóż połowę bryłek ziemniaków na wyłożonej blasze. Łyżka połowę mieszanki fasoli na ziemniaki.
Posypać połową sera. Top z pozostałych ziemniaków, mieszanki fasoli i sera.
Piec 5 do 10 minut lub do rozpuszczenia sera.
Top z pomidorem i awokado.
Podawać z kwaśną śmietaną. Top z dodatkowymi dodatkami według uznania.